flagΕλληνικά ()
flagEnglish ()
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
FBMA
  • Home
  • About Us
    • Board of Directors
  • Our Partners
  • Career Center
  • Education
  • Membership
  • News & Events
    • Announcements
    • Annual Report
    • Events & Conferences
      • F&B Management Conference 2016
      • F&B Management Conference 2017
    • Industry News
    • Media Gallery
    • Newsletters
    • Press releases
  • Blog
  • Contact

Board of Directors Greek

Home About Us Board of Directors Greek

Adelina Christina Barphe

ΑΝΤΕΛΙΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΑΡΦΗ

Προέδρος, Στρατηγικός Σχεδιασμός και Διεθνείς Σχέσεις

Η κυρία Βάρφη Αντελίνα είναι Αντιπρόεδρος του International Food & Beverage Association και συνέταιρος στην συμβουλευτική εταιρία Mocinno International Hospitality Consulting και Local Treasures Hotels & Resorts. Η κυρία Βάρφη χαίρει μίας επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας και μιας πολύπλευρης 20χρονης εμπειρίας σε πληθώρα θέσεων στον Επισιτιστικό και Συμβουλευτικό τομέα καθώς και στο Μάρκετινγκ και στην Επιχειρηματική Ανάπτυξη. Οι σπουδές της εναλλάσσονται μεταξύ Ελλάδας, Ελβετίας και ΗΠΑ και πολλαπλών πτυχίων στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ, Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων και Φιλοξενίας, Food and Beverage Management και Culinary Arts.

Adelina Christina Barphe
ΑΝΤΕΛΙΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΑΡΦΗ

Προέδρος, Στρατηγικός Σχεδιασμός και Διεθνείς Σχέσεις

Η κυρία Βάρφη Αντελίνα είναι Αντιπρόεδρος του International Food & Beverage Association και συνέταιρος στην συμβουλευτική εταιρία Mocinno International Hospitality Consulting και Local Treasures Hotels & Resorts. Η κυρία Βάρφη χαίρει μίας επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας και μιας πολύπλευρης 20χρονης εμπειρίας σε πληθώρα θέσεων στον Επισιτιστικό και Συμβουλευτικό τομέα καθώς και στο Μάρκετινγκ και στην Επιχειρηματική Ανάπτυξη. Οι σπουδές της εναλλάσσονται μεταξύ Ελλάδας, Ελβετίας και ΗΠΑ και πολλαπλών πτυχίων στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ, Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων και Φιλοξενίας, Food and Beverage Management και Culinary Arts.

Georgios Kokkinelis

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΙΝΕΛΗΣ

Αντιπρόεδρος, Υπηρεσίες Μελών και Διοργάνωση Εκδηλώσεων

Ο κύριος Κοκκινέλης Γεώργιος, κατέχει την θέση του Manager του τμήματος Τροφίμων και Ποτών σε ένα από τα πιο εικονικά ξενοδοχεία της πόλης των Αθηνών, το NJV Athens Plaza. Ο κύριος Κοκκινέλης, κατέχει ένα διαφοροποιημένο ιστορικό επαγγελματικών θέσεων μέσα από πολυσχιδής δραστηριότητες οι οποίες επεκτείνονται από ιδιωτικά yacht και VIP κατοικίες μέχρι ξενοδοχεία πόλεως και εστιατόρια πολυτελείας. Με μία επαγγελματική πορεία που υπερβαίνει τα είκοσι χρόνια, ο κύριος Κοκκινέλης έχει αποκτήσει μία σειρά από ικανότητες οι οποίες εξασφαλίζουν την επιχειρησιακή αριστεία.
Ξεκίνησε την εκπαιδευτική του πορεία από την Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων της Ρόδου και επεκτείθηκε μετέπειτα σε μία σειρά από εκπαιδευτικές δραστηριότητες στοχευμένες στο χώρο του Food and Beverage.

Georgios Kokkinelis
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΙΝΕΛΗΣ

Αντιπρόεδρος, Υπηρεσίες Μελών και Διοργάνωση Εκδηλώσεων

Ο κύριος Κοκκινέλης Γεώργιος, κατέχει την θέση του Manager του τμήματος Τροφίμων και Ποτών σε ένα από τα πιο εικονικά ξενοδοχεία της πόλης των Αθηνών, το NJV Athens Plaza. Ο κύριος Κοκκινέλης, κατέχει ένα διαφοροποιημένο ιστορικό επαγγελματικών θέσεων μέσα από πολυσχιδής δραστηριότητες οι οποίες επεκτείνονται από ιδιωτικά yacht και VIP κατοικίες μέχρι ξενοδοχεία πόλεως και εστιατόρια πολυτελείας. Με μία επαγγελματική πορεία που υπερβαίνει τα είκοσι χρόνια, ο κύριος Κοκκινέλης έχει αποκτήσει μία σειρά από ικανότητες οι οποίες εξασφαλίζουν την επιχειρησιακή αριστεία.
Ξεκίνησε την εκπαιδευτική του πορεία από την Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων της Ρόδου και επεκτείθηκε μετέπειτα σε μία σειρά από εκπαιδευτικές δραστηριότητες στοχευμένες στο χώρο του Food and Beverage.

Yannis Pogas

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΓΚΑΣ

Γενικός Γραμματέας, Προεδρος Εκπαιδευτικής Επιτροπής και Κέντρου Αριστείας

Ο κύριος Πόγκας Ιωάννης είναι Academic Director of Food & Beverage Management στην σχολή Chef D’Oeuvre και ιδρυτής της FoodService Consulting Studio. Ο κύριος Πόγκας ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο από τα λυκειακά του χρόνια εργαζόμενος σαν σερβιτόρος σε τοπικά καταστήματα, μία πορεία η οποία συνεχίστηκε σε μία από τις κορυφαίες σχολές Hotel Management, την Les Roches.
Το ανήσυχο πνεύμα του τον έφερε σε στελεχιακές θέσεις σε πληθώρα διαφορετικών μορφών της εστίασης από ξενοδοχεία και συνεδριακά κέντρα μέχρι μονάδες υγείας και τουριστικές σχολές. Η πολυσχιδής προσωπικότητα του επεκτάθηκε και στο χώρο της επιμέλειας και συγγραφής βιβλίω για επαγγελματίες του χώρου και εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Η πολύχρονη εμπειρία του κατέστησε εφικτό να οξύνει τις ηγετικές και οργανωτικές δεξιότητες του αλλά και την υπεθυνότητα και αποτελεσματικότητα στην λήψη αποφάσεων συνδυάζοντας τις ελβετικές αρχές αριστείας με το ελληνικό πνεύμα φιλοξενίας σε ένα αρμονικό αμάλγαμα.

Yannis Pogas
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΓΚΑΣ

Γενικός Γραμματέας, Προεδρος Εκπαιδευτικής Επιτροπής και Κέντρου Αριστείας

Ο κύριος Πόγκας Ιωάννης είναι Academic Director of Food & Beverage Management στην σχολή Chef D’Oeuvre και ιδρυτής της FoodService Consulting Studio. Ο κύριος Πόγκας ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο από τα λυκειακά του χρόνια εργαζόμενος σαν σερβιτόρος σε τοπικά καταστήματα, μία πορεία η οποία συνεχίστηκε σε μία από τις κορυφαίες σχολές Hotel Management, την Les Roches.
Το ανήσυχο πνεύμα του τον έφερε σε στελεχιακές θέσεις σε πληθώρα διαφορετικών μορφών της εστίασης από ξενοδοχεία και συνεδριακά κέντρα μέχρι μονάδες υγείας και τουριστικές σχολές. Η πολυσχιδής προσωπικότητα του επεκτάθηκε και στο χώρο της επιμέλειας και συγγραφής βιβλίω για επαγγελματίες του χώρου και εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Η πολύχρονη εμπειρία του κατέστησε εφικτό να οξύνει τις ηγετικές και οργανωτικές δεξιότητες του αλλά και την υπεθυνότητα και αποτελεσματικότητα στην λήψη αποφάσεων συνδυάζοντας τις ελβετικές αρχές αριστείας με το ελληνικό πνεύμα φιλοξενίας σε ένα αρμονικό αμάλγαμα.

KONSTANDINOS TSANTILAS

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Αναπτυξιακά Προγράμματα και Επιχορηγήσεις

Ο κύριος Τσαντίλας Κωνσταντίνος κατέχει την θέση Freelance Business Consultant and Operations Management.Λόγω της ταυτόχρονης παρουσίας του τόσο στον ακαδημαϊκό όσο και στον επιχειρηματικό τομέα, αποτελεί ένα καταρτισμένο και έμπειρο διοικητικό στέλεχος με εξαιρετικά ισχυρό ιστορικό στα Δίκτυα Λιανικών Πωλήσεων & Εφοδιαστική Αλυσίδα, Project Management καθώς επίσης και Διαχείρηση Ανθρωπίνου Δυναμικού, εκπαίδευση και ανάπτυξη αυτού. Μέσω μίας πληθώρας διευθυντικών θέσεων έχει κατορθώσει να εφαρμόσει σύγχρονες αρχές management μέσα από αυτόνομες,αλυσίδες και franchised επιχειρήσεις από την σύνοψη μέχρι την επιχειρησιακή βελτιστοποίηση.
Ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MBA στην Μηχανική Οικονομικών Συστημάτων από το Εθνικό Τεχνικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα των Αθηνών το 2012.

KONSTANDINOS TSANTILAS
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Αναπτυξιακά Προγράμματα και Επιχορηγήσεις

Ο κύριος Τσαντίλας Κωνσταντίνος κατέχει την θέση Freelance Business Consultant and Operations Management.Λόγω της ταυτόχρονης παρουσίας του τόσο στον ακαδημαϊκό όσο και στον επιχειρηματικό τομέα, αποτελεί ένα καταρτισμένο και έμπειρο διοικητικό στέλεχος με εξαιρετικά ισχυρό ιστορικό στα Δίκτυα Λιανικών Πωλήσεων & Εφοδιαστική Αλυσίδα, Project Management καθώς επίσης και Διαχείρηση Ανθρωπίνου Δυναμικού, εκπαίδευση και ανάπτυξη αυτού. Μέσω μίας πληθώρας διευθυντικών θέσεων έχει κατορθώσει να εφαρμόσει σύγχρονες αρχές management μέσα από αυτόνομες,αλυσίδες και franchised επιχειρήσεις από την σύνοψη μέχρι την επιχειρησιακή βελτιστοποίηση.
Ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MBA στην Μηχανική Οικονομικών Συστημάτων από το Εθνικό Τεχνικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα των Αθηνών το 2012.

Yiannis Perras

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΡΡΑΣ

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Χορηγικές Συμφωνίες και Συνεργασίες

O κύριος Πέρρας Ιωάννης είναι Διευθυντής του τμήματος Τροφίμων και Ποτών στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental. Διαθέτει πλούσια εμπειρία στον χώρο του Επισιτισμού, και στην Διοίκηση και Διαχείριση Φιλοξενίας και Ξενοδοχειακών. Πριν από την παρούσα θέση ήταν Διευθυντής του τμήματος Τροφίμων και Ποτών στο Club Hotel Casino Loutraki. Η προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία ανάμεσα άλλων περιλαμβάνει τα ξενοδοχεία, Heathrow και Kensington Hilton από όπου ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα, στον κλάδο του επισιτισμού και εξελίχθηκε μέσα από μια σειρά ρόλων και καθηκόντων τους oποίους ανέλαβε και διεκπεραίωσε με επιτυχία. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο South Bank στο Λονδίνο το 1997.

Yiannis Perras
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΡΡΑΣ

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Χορηγικές Συμφωνίες και Συνεργασίες

O κύριος Πέρρας Ιωάννης είναι Διευθυντής του τμήματος Τροφίμων και Ποτών στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental. Διαθέτει πλούσια εμπειρία στον χώρο του Επισιτισμού, και στην Διοίκηση και Διαχείριση Φιλοξενίας και Ξενοδοχειακών. Πριν από την παρούσα θέση ήταν Διευθυντής του τμήματος Τροφίμων και Ποτών στο Club Hotel Casino Loutraki. Η προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία ανάμεσα άλλων περιλαμβάνει τα ξενοδοχεία, Heathrow και Kensington Hilton από όπου ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα, στον κλάδο του επισιτισμού και εξελίχθηκε μέσα από μια σειρά ρόλων και καθηκόντων τους oποίους ανέλαβε και διεκπεραίωσε με επιτυχία. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο South Bank στο Λονδίνο το 1997.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Κέντρο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας

O κύριος Βαξεβάνης Ιωάννης είναι Διευθυντής του τμήματος Τροφίμων και Ποτών στο Club Hotel Casino Loutraki. Ο κύριος Βαξεβάνης είναι ένας έμπειρος Food and Beverage manager με μία εκτεταμμένη καριέρα σε μία σειρά από στελεχιακές θέσεις σε 5άστερα ξενοδοχεία. Η εκτενής εμπειρία του καλύπτει από catering και ξενοδοχειακό management σε διαχείρηση προμηθευτών και ξενοδοχειακή επιχειρησιακή βελτιστοποίηση. Επι πρόσθετα, ο κύριος Βαξεβάνης συνεχίζει να επεκτείνει την γνωσιακή του βάση μέσω μίας σειράς από βέλτιστες πρακτικές της βιομηχανίας οι οποίες μετουσιώνονται μέσα από σεμινάρια και πιστοποιήσεις με έμφαση στην Συμβουλευτική και την Διαχείρηση Ξενοδοχειακών Περουσιακών Στοιχείων.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Κέντρο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας

O κύριος Βαξεβάνης Ιωάννης είναι Διευθυντής του τμήματος Τροφίμων και Ποτών στο Club Hotel Casino Loutraki. Ο κύριος Βαξεβάνης είναι ένας έμπειρος Food and Beverage manager με μία εκτεταμμένη καριέρα σε μία σειρά από στελεχιακές θέσεις σε 5άστερα ξενοδοχεία. Η εκτενής εμπειρία του καλύπτει από catering και ξενοδοχειακό management σε διαχείρηση προμηθευτών και ξενοδοχειακή επιχειρησιακή βελτιστοποίηση. Επι πρόσθετα, ο κύριος Βαξεβάνης συνεχίζει να επεκτείνει την γνωσιακή του βάση μέσω μίας σειράς από βέλτιστες πρακτικές της βιομηχανίας οι οποίες μετουσιώνονται μέσα από σεμινάρια και πιστοποιήσεις με έμφαση στην Συμβουλευτική και την Διαχείρηση Ξενοδοχειακών Περουσιακών Στοιχείων.

© 2016-2018 Αll right reserved FBMA Greece Developed by CrowdPolicy